آخر تحديث في : <% book.up_date %>
ديوي : <% book.cat.dewey %>/<% book.ID %>
عدد الصفحات : <% book.pages %> مرات التنزيل : <% book.load_nom %> مرات العرض : <% book.visit_nom%> تحميل ملف Pdf : https://new.aqeedeh.com/ur/book/download/990/pdf تحميل ملف Word : https://new.aqeedeh.com/ur/book/download/990/doc راسل المدير حول هذا الكتاب
الكلمات المفتاحية لهذا الكتاب
المجلدات الأخرى لهذا الكتاب
اسم الكتاب <% book.name%>
شیخ محمد جمیل زینو در شهرستان حلب سوریه در سال 1925م برابر با تاریخ 1344هـ به دنيا آمد. هنگامی که شیخ رحمه الله به سن ده سالگی رسید وارد یکی از مدرسه های خصوصی گردیده نوشتن و خواندن را آموخت. پس از سپری نمودن چند سال در این مدرسه، به مدرسه "دار الحفاظ" پیوست و مدت پنج سال را در این مدرسه گزراند که طی آن قرآن کریم را با تجوید حفظ نمود، سپس وارد مدرسۀ دیگری بنام "دانشکدۀ شرعی" واقع در شهرستان حلب گردید و فعلا بنام "دبیرستان شرعی" یاد می شود و متعلق به وقف اسلامی است.
در این مدرسه که علوم شرعی و عصری تدریس می شد شیخ محمد جمیل زینو تفسیر، فقه حنفی، نحو، صرف، تاریخ، حدیث و علوم حدیث و غیره علوم شرعی را فرا گرفت و در زمينه علوم عصری، فیزیک، شیمی، ریاضیات و زبان فرانسوی و سایر علوم مثل الجبر که مسلمانان در گذشته در آن پیشتاز جهان بودند را فرا گرفت.
شیخ محمد جمیل زینو در سال 1948 ديپلم دبیرستان را بدست آورد و در جملۀ شاگردانی انتخاب شد که باید به دانشگاه الازهر مصر فرستاده شوند لیکن شیخ به دلایل مشكلات صحى نتوانست رهسپار مصر شود.
سپس وی وارد دارالمعلمین شهرستان حلب شد و پس از فراغت به حیث مدرس در یکی از مدارس این شهرستان حدود 29 سال ایفای وظیفه نمود. بعد از استعفا از تدریس، رهسپار مکه مکرمه جهت ادای عمره گردید و با شیخ علامه ابن باز رحمت الله علیه آشنا گردید. وقتی شیخ ابن باز دریافت که شیخ زینو صاحب عقیدۀ راسخ و درست است وی را به حیث مدرس در مسجد الحرام در ایام موسم حج تعین نموده پس از پایان مراسم حج وی را بخاطر دعوت به اردن فرستاد.
شیخ محمد زینو در مسجد جامع صلاح الدین واقع در شهرستان "رمثا" به حیث امام و خطیب و مدرس قرآن مشغول دعوت شد و در خلال حضورش در این شهر از مدارس مختلف این شهر دیدار بعمل آورد و طلاب علم را با عقیده و ارزشهای والای اسلام آشنا می نمود. مردم این شهر که با شیخ زینو محبت خاصی داشتند سخنان وی را با سینۀ فراخ می پذیرفتند.
شیخ محمد جمیل زینو در رمضان سال 1400 بمنظور ادای عمره راهی مکه مکرمه شد و پس از گذشت موسم حج با یکی از شاگردان دار الحدیث مكه مكرمه آشنا شد. این شاگرد از شیخ زینو خواهش نمود تا به حیث مدرس در دارالحدیث مكه مكرمه ایفای وظیفه نماید زیرا به وجود استادى ورزیده مثل ايشان به ویژه متخصص علوم حدیث نیاز دارند.
مدیر دار الحدیث مكه مكرمه وقتی متوجه شد که شیخ محمد جمیل زینو با علامه ابن باز رحمت الله علیه روابط دوستانه دارد و با وی همفکر است از شیخ استقبال گرم نمود و وی را به حیث مدرس تفسیر، توحید، قرآن کریم، حدیث و غیره دروس دینی تعین نمود.
شیخ محمد جمیل زینو به كمك الله متعال توانست برخی از کتب دينى را تألیف و بچاپ برساند که در همه کشورهای جهان به زبانهای مختلف منتشر گردیده است.
کتب شیخ زینو به زبانهای انگلیسی، فرانسوی، بنگالی، اندونیزی، ترکی، اردو، فارسی و غیره زبانهای ترجمه و نشر گردیده است.
الله متعال این کوششهای شیخ محمد جمیل زینو را در میزان حسناتش بپذیرد.
شیخ محمد جمیل زینو "رحمت الله علیه" بعد از اینکه عمری را در خدمت به اسلام و مسلمین سپری نمود در روز جمعه 29/10/1431هـ در سن هشتاد و هفت سالگی در مكه مكرمه درگذشت (انا لله و انا الیه راجعون).
نماز جنازه شیخ محمد جمیل زینو پس از نماز عشا در مسجد الحرام ادا گردید و در تشیع جنازۀ شیخ زینو بسیاری از بزرگان و دانشمندان و اهل فضل و زائرين بيت الله الحرام شرکت ورزيدند.
كتب ذات صلة
# | اسم الكتاب | مرات العرض | -- |
---|---|---|---|
1 | شرك اكبر كفر اكبر اور بدعت كے بارے ميں جاهل اور مقلد پر قيام حجت كے قواعد | 19524 |