وبای قرن بیستم
تأليف:
محمد صبور البخاری
بسم الله الرحمن الرحیم
الله سبحانه و تعالى را سپاس و ستایش باد، که زنا، لواطه و دیگر کارهاى بىحیایى را حرام گردانیده است. درود و سلام باد بر پیغمبرش، که از عاقبت بد این عمله آ گاهانیده است.
در گذشته مردم ما در حیاء، پاک دامنى و اخلاق حمیده نمونۀ عالمیان بودند.
از خانوادههاى ما بزرگترین دانشمندان عالم و بهترین شاعران و نویسندگان دنیا به وایه مىرسید. آن بزرگان تاریخ از مادران پاک دامن و پدران با معرفت به دنیا آمده، به جامعه خدمتهاى شایستهاى تقدیم نمودهاند. این همه باعث افتخار و شرف و آبروى ما مىباشد.
چنین دستاوردهاى بزرگ در آن شرایط از دست نروند، که نسل امروزه خودشناس و خدا شناس به وایه رسد و از اخلاق نیاگانش با خبر باشد و به آنان در این راه سعادت تقلید و پیروى نماید.
جاى تأسف است، که امروزها جوانان ما پیشرفتهاى مادى و تخنیکى غرب را دیده به آن مفتون شدهاند و به تمدّن غربیها پیرو گردیدهاند. ولى از عاقبت هلاکت بار آن بىخبر مىباشند. این رسالهاى، که در دست دارید از دلایل کتاب (ایدز غضب خدا) ترتیب داده شده، آن یکى از ضررهاى پیروى از تمدّن غرب را بیان میدارد. بنابراین هر که از معلومات در این رساله ذکر شده شک داشته باشد و یا در این موضوع معلومات بیشترى بخواهد أصل آنرا مراجعه نماید.
با احترام مرتب رساله
دیلى تیلیگرف ۱۴/۶/۱٩۸۳ از وفات یک زن أمریکاى، که به سبب بیمارى ایدز (سپید) فوتیده بود چنین خبر داد: آن شخصى، که مردگان را مىشوست و کفن مىکرد از دست زدن به جسد وى ابا نمود. طبیبى، که او را معالجه مىکرد دواها، لباسها و دست پوشهایش را به آتش انداخت.
این چه بیمارى است، که مثل بیمارى (وبا) از مردۀ آن بیمار بیزارى کنند؟ کسى آماده نشود تا وى را کفن کند؟ این بیمارى وباى عصر بیستم است، که طبیبان از معالجش عاجز ماندهاند و آن را (ایدز ) مىنامند .
براى معالجه هر بیمار به ایدز گرفتار شده حد اقل مصرف صد هزار دالر لازم مىباشد . با وجود مصرف این مبلغ گران هیچ طبیبى کفالت به کلى شفا یافتن بیمار را داده نمىتواند. از همین جهت بسیار بیماران (ایدز) تمام داراى حتى خانه و کاشانۀ خود را فروخته مبلغ به دست آمده را در مبارزه علیه آن صرف مىنمایند. ولى هیهات- هیهات، که در این مبارزه مغلوب شده ناچار به مرگ مصیبت وار دچار مىگردند.
مصیبت اصلیى این بیمارى بدبختى و ناکامى در دنیا تنها نبوده، بلکه حیات ابدى آخرت را به بدبختى تبدیل مىدهد. پس براى هر فردى که حیات برایش عزیز هست و نیک بختى دنیا و آخرت مقصود اوست باید سببهاى پیدایش ایدز را بداند و از گرفتار شدن به آن حذر نماید، البته اگر صاحب عقل و هوشمند باشد.
ایدز عبارت از چهار حرف از کلمۀ Acquired (A) و از کلمۀImmune (I) و از کلمۀ DEFICIENCY (D) از کلمۀ SYNDROME (S) گرفته شده معنایش درهم زدن واسطههاى دفاعى در بدن مىباشد.
اولین مراتب ویروس این بیمارى در سال ۱٩٧٩ در شهر نیو یارک کشف گردید. از همین جهت امریکا و تمدن آن زادۀ این بیمارى شناخته شدهاند. ایدز از زمان پیدایشش تا سه سال شخصى را، که به آن گرفتار است, عذاب مىدهد و سرانجام به مرگ مىرساند .از %۱۰۰ گرفتارشدگان این بیمارى %۴۸ آنان در سال اول مىمیرند. از آنانى که به سال دوم قدم مىزنند %٧۵ مىمیرند .
اما کسانى به سال سوم رسیدهانده %٩۲ مىمیرند. از آنچه گذشت یک واقعیت معلوم مىگردد، که تقریبا همۀ گرفتار شدهگان به این بیماری هلاک مىگردند.
ستارۀ فلمهاى امریکا راک گیدسان، که به ایدز گرفتار شده بود حالت خود را چنین بیان کرد: من در انتظار مرگم . مرگ دروازه را مىکوبد و من به آواز آن با تمام هستىام گوش مىدهم . هرگز نخواستهام، که چنین عذاب بکشم و به سرطان عصر بیست ایدز گرفتار شوم. با وجودى که بسیار انواع طبابتها را از سرگذرانیدم، ولى بازهم در انتظار مرگم! این لحظههاى آخریناند، که مرگ دروازهام را مىکوبد و هماکنون در آمدنى است!!.
سبب اصلى در انتشار این بیمارى همانا زنا و لواطه مىباشد. سهم لواطه در این امرنسبت به زنا بیشتر است پزشکان به این نتیجه رسیدهاند، که % ٧۵ بیماران ایدز از زنا و لواطه به آن دچار آمدهاند. غیر از زنا و لواطه دیگر عملها از قبیل استعمال مواد مخدر، و باردار شوى صنعى در پیدایش این بیمارى سبب شده مىتوانند.
ویروس ایدز بسیار خطرناک و سرایت کننده بوده، آن حجیرههاى بدن را، که بیماریها را مقاومت مىنمایند به تدریج از بین مىبرد. در نتیجه بدن بیمار قوۀ دفاعى را از دست داده روز به روز ضعیف مىشود و ناچار به استقبال مرگ گام مىبردارد.
جوان سى و سه (۳۳) سالۀ بریطانیایى، که جان نام داشت در یکى از دیهههاى خورد اطراف شهر مانچستر زندگى مىکرد. نامبرده با دوستانش به لواطه یا چنانى گویند بچه بازى عادت کرده بود. در نتیجه دو سال قبل علامتهاى بیمارى ایدز در وى ظاهر گردید. او شبها بىخوابى مىکشید، بسیار عرق مىکرد، وزنش سبک مىشد، سکتۀ قلب پیدا کرد، آلت تناسلى او فلج شد وغیره.
سال ۱٩۸۴ در شکمش داغهاى سرخ پیدا گردید، که آن روز به روز زیاد مىشد و سر انجام تمام بدنش را فرا گرفت. بعد تشخیص معلوم شد، که این علامتهاى بیمارى سرطانى، که (ایدز) آن را به دنبال داشته و آن (کابوس سرکوما) نام دارد، مىباشد.
هنگامى، که جان را به شفاخانه بستر کردند حرارت بدنش بیشتر از %۳٧ نبضش ۱۱۲ نفس کشى او ۲۲ و فشارش ٩۰/۱۱۰ بود. او را در اتاق خاصى تنها خوابانیدهاند. ...پزشکان ویرا معالجه کننده لباسهاى خاصى بتن پوشیدند، تا ویروس (ایدز) به آنان سرایت نکند. آن لباسها را در جاىهاى خاص مىآویختند و تمام آلات در طبابت استفاده شده را آتش مىزدند.
جان در اتاق تنها در بین اسبابهاى طبى قرار گرفته و او در وحشت تنهاى آخرین روزهاى حیاتش را سپرى مىکرد و با خوف و اندوه در انتظار مرگ بود.
به این حالت وحشتناک سال ۱٩۸۴ سپرى شده سال ۱٩۸۵ درآمد و حال او روز به روز بدتر مىگردید.
از ۲۱ جنورى سال ۱٩۸۵ به قى کردن شروع کرد، که هرچه را مىخورد آن را قى مىکرد و در گلویش بند مىشد.
از ۲۵ جنورى به نفس تنگى دچار شده به وى آکسجین دادهاند تا آخرین نفسهاى پر المش را بىمشقت بکشد چون ۵ فبر ورى سال ۱٩۸۵ فرا رسید آوازش تغییر یافت و فراموش خاطرى بر وى غلبه کرد، که هرچه پرسیده مىشد نمىدانست.در ۵ ماه فبرورى حرارتش زیاد و بلغمش افزود و سر انجام ۶ فبرو رى۱٩۸۵ هلاک گردید.
ایدز از آن کشورهاى پیدا شده است، که خود را حامى حقوق بشر مىپندارند و آزادى زنا و لواطه را از جملۀ این حقوق مىدانند.
به این جدول که تا ۳۰ ماه مى۱٩۸۵ شمارۀ بیماران ایدز در آن به قید گرفته شده است توجه نمایید:
|
اما این عدد روز به روز زیاد مىشود. چنانى مرکز احصایى امریکا ۲ ماه فبرورى ۱٩۸۶ به نشر رسانید، که حالتهاى اثباتشدۀ این بیمارى در امریکا به ۱٧۰۰۱ رسیده و ۱۰ فبرورى سال مذکور هفته نامۀ این مرکز عدد این بیمارى را ۱٧۳۶۱ گفته است. این چنین معنا دارد، که در یک هفته تنها ۳۶۰ عدد افزوده است. در ابتداى سال ۱٩۸۵ عدد بیماران ایدز در امریکا۱۰۰۰۰ بوده در انتهاى این سال به ۱۵۰۰۰ رسیده است.
شمارۀ بزرگ دانشجویان با همراه ۵۰۰ نفر شخصیتهاى معروف بریطانیا، که در بین آنان بعضى روحانیان نصرانى نیز حاضر بودند طلب نمودند تا لواطه اجازت داده شود. پرلمان بریطانیه با ۱۶۴ رأى موافق و ۱۰٧ رأى مخالف به طلب آنان لبیک گفت. در هولند نیز لواطه به شکل قانونى اجازه داده شده است.
ماهیت (سفلیس) و صفتهاى آن به همه معلوم است. سبب پیدایشش علاقۀ جنسى ناروا بوده، اگر در ابتداى ظهورش معالجه نشود بیمار را به مصیبتها و رنج و المهاى زیادى گرفتار نماید.
سفلیس سه مرحله را دربرمىگیرد. در مرحلۀ اول در لبهایش آبیلهها ظاهر شود و در مرحلۀ دوم آنها تا دستهاى وى انتشار یابند و از سه ماه تا ۱۳ ماه به این حال باقى مانده سپس ناپدید گردند اما چون به مرحلۀ سوم گذرد دیگر استخوانهاى بدن و شکل روى را تغییر بدهد. بسیار کمى از آن بیمارهاى که به این مرحله رسیدهاند زنده بمانند.
داکتر درک جون هنوز درسال ۱٩٧۴ اعلان داشته بود, که هرسال در عالم ۵۰ ملیون انسانها به بیمارى سفلیس گرفتار مىشوند.
در آموزشى که در شهر گلزگام بریطانیا گذرانده شد این نتیجه بدست آمد که %۸۵ زنان شوهردار به این بیمارى دچار آمدهاند. این بیمارى از شوهرهایشان که به زنا دست داشتهاند به آنان سرایت کرده است.
سفلیس بسیار زود انتشار یابنده بوده یکى ازسببهاى بىذریات شدن مرد و نازاى گردیدن زن مىباشد.
این مبارزه در اساس دو نظریه نظریۀ دینى و نظریۀ دیموکراسى است. پیروان دیموکراسى علیه علت پیدایش این بیمارى که همانا زنا و لواطه مىباشد مبارزه را جایز ندانسته در جستجوى راه یافتن معالجه این بیمارىاند. زیرا طبق قانونهاى دیموکراسى منع کردن زنا یا لواطه پایمال کردن حقوق بشر دانسته مىشود. از همین جهت در راه معالجۀ ایدز ملیاردها دالر صرف مىنمایند, ولى تاهنوز به نتیجۀ دلخواه نرسیدهاند. در کتاب (حصاد شذوذ) آمده است: ریس قسم بحثهاى دولتى در امریکا داکتر بیکار گفتهاند: مصرف معالجۀ بیمارى ایدز در امریکا در سالى به ۱۰ ملیارد دالر مىرسد. تنها براى تشخیص هر بیمارى ایدز ۳۰۰ دالر لازم است که در مجموع براى همه یبماران ۱۸ ملیون مىرسد. هزاران مراکز تفتیش و بهداشت را در این راه تأسیس نموده تنها این را راه دستیابى به کامیابى در مبارزه علیه ایدز مىدانند.
طبق عقیدۀ ماهیج بیماریى نیست که دوا نداشته باشد چنانى رسول اللهص مىفرماید: «مَا أَنْزَلَ اللَّهُ دَاءً إِلاَّ أَنْزَلَ لَهُ شِفَاءً» [۱]. «الله هیچ بیماریى را پیدا نکرده است مگر که براى آن شفا را نیز آفریده است».
باوجود این که طبق عقیدۀ ما هیچ دردى بىدوا نیست, ولى ایدز از دیگر بیماریها فرق دارد. زیرا آن در نتیجۀ نافرمانى الله تعالى در ...مورد حرام بودن زنا و لواطه به وجود آمده است. از همین جهت این یک بیمارى عادى مثل دیگر بیماریها نبوده, بلکه غضب الله تعالى است که بر زنا کاران و لواطهگران نازل شده است. چنانى این موضوع را رسول اللهص چنین شرح دادهاند: «لَمْ تَظْهَرِ الْفَاحِشَةُ فِى قَوْمٍ قَطُّ حَتَّى يُعْلِنُوا بِهَا إِلاَّ فَشَا فِيهِمُ الطَّاعُونُ وَالأَوْجَاعُ الَّتِى لَمْ تَكُنْ مَضَتْ فِى أَسْلاَفِهِمُ الَّذِينَ مَضَوْا» [۲].
«در بین کدام مردمى که زنا و لواطه تا حدى که آن را آشکارا عملى نمایند انتشار یابد در بینشان بیمارى وبا و بیماریهاى دیگرى انتشار یابد که نیاگانشان آن را ندیده باشند».
بدون شک ایدز و سفلیس آن بیماریهاى مىباشند که در ابتدا نبوده در نتیجۀ انتشار زنا و لواطه پیدا شدهاند.چنانى معلوم است نام سفلیس از سال ۱۵۳۰ از نام چوپانى که به آن گرفتار شده و سراجام به سبب سفلیس هلاک گردیده بود پیدا شده است. اما بیمارى ایدز سال ۱٩٧٩ کشف گردید، که قبلا وجود نداشت.
آنانى که به خدا ایمان دارند بیمارى ایدز و سفلیس را غضب فرستادۀ الله تعالى میدانند. چنانى او تعالى مىفرماید: ﴿وَمَآ أَصَٰبَكُم مِّن مُّصِيبَةٖ فَبِمَا كَسَبَتۡ أَيۡدِيكُمۡ﴾ [الشوری: ۳۰].
«آن مصیبتى به شما مىرسد بسبب آن چه است که دستان شما کسب کردهاند». یعنى شما انجام دادهاید. بنابراین ما با ارادۀ قوى و ایمان کامل راه از بین بردن این بیماریها را در کتاب الله تعالى و تعلیمات فرستادۀ وی مىبینیم. زیرا ما خوب میدانیم که خالق و پیدا کنندۀ ما نسبت به ما خوبتر مىداند، که چه چیز به منفعت و چه به ضرر ما است.
از همین جهت چون زنا به ضرر ما است آن را منع کرده و حرام گفته است, چنانى مىفرماید: ﴿وَلَا تَقۡرَبُواْ ٱلزِّنَىٰٓۖ إِنَّهُۥ كَانَ فَٰحِشَةٗ وَسَآءَ سَبِيلٗا ٣٢﴾ [الإسراء: ۳۲].
«به زنا نزدیک نشوید، بىشک زنا فاحشه بوده و راه بسیار بدى است».
لواطه قبیحتر و زیشت تر از زنا مىباشد. چنانى به این معنى فرمودۀ فرستادۀ الله تعالى گواه مىباشد: «مَنْ وَجَدْتُمُوهُ يَعْمَلُ عَمَلَ قَوْمِ لُوطٍ، فَاقْتُلُوا الْفَاعِلَ، وَالْمَفْعُولَ بِهِ» [۳].
«کسى را دیدید که عمل قوم لوط را انجام مىدهد فاعل و مفعول، (یعنى هردو را ) قتل کنید».
[۱] رواه البخاري. [۲] الحديث رواه ابن ماجه والحاكم. [۳] حديث صحيح رواه أبوداود والترميذي والنسائي وأحمد وابن ماجه و الدارقطني والحاكم.
هنگامى که شریعت الله تعالى زنا و لواطه را حرام اعلان مىدارد، در عوض آن به نکاح حلال تشویق مىنماید. زیرا یکى از سببهاى انتشار زنا و لواطه عدم ازدواج مردان و بىشوهرى زنان است. چنانى رسول اللهص مىفرمایند: «وَفِى بُضْعِ أَحَدِكُمْ صَدَقَةٌ. قَالُوا يَا رَسُولَ اللَّهِ أَيَأْتِى أَحَدُنَا شَهْوَتَهُ وَيَكُونُ لَهُ فِيهَا أَجْرٌ قَالَ: أَرَأَيْتُمْ لَوْ وَضَعَهَا فِى حَرَامٍ أَكَانَ عَلَيْهِ فِيهَا وِزْرٌ فَكَذَلِكَ إِذَا وَضَعَهَا فِى الْحَلاَلِ كَانَ لَهُ أَجْرٌ» [۴].
ترجمه: «در جماع (علاقۀ جنسى) با ازواج خود برایتان صدقه است، یعنى ثواب دارد. اصحاب کرام گفتند: آیا هر کسى از ما که بخاطر شهوتش جماع مىکند، ثواب مىگیرد؟ رسول اللهص گفتند: آیا چنین نیست، که در کار حرام (یعنى زنا و لواطه) شهوتش را آرام سازد گنهگار شود؟ اینچنین (در خلاف آن یعنى) در حلال ثواب مىگیرد».
در حدیث دیگرى مىفرماید: «يَا مَعْشَرَ الشَّبَابِ مَنِ اسْتَطَاعَ الْبَاءَةَ فَلْيَتَزَوَّجْ، فَإِنَّهُ أَغَضُّ لِلْبَصَرِ، وَأَحْصَنُ لِلْفَرْجِ، وَمَنْ لَمْ يَسْتَطِعْ فَعَلَيْهِ بِالصَّوْمِ، فَإِنَّهُ لَهُ وِجَاءٌ» [۵].
«اى جماعۀ جوانان!، کسى از شما قادر به ازدواج باشد با ید زن بگیرد. زیرا, که آن چشمانش را از نگاه کردن به زنان بیگانه و شرمگاهش را از وقوع به کارهاى بد حفاظت مىکند. و کسى قادر نباشد باید روزه بگیرد. روزه ( شهوتش را شکسته) او را از زنا بازمىدارد».
[۴] حديث صحيح رواه مسلم وأبو داود وأحمد. [۵] رواه الشيخان وغيرهما.
۱- علاقۀ جنسى از طریق نکاح ثواب بوده، از طریق لواطه و زنا گناه است.
۲- باید آن جوانانى که به حد شهوت رسیدهاند و قادر به ازدواج مىباشند هرچه زودتر ازدواج کنند.
۳- آن جوانانى که صاحب شهوت اند, ولى از جهت نادارى یا فقیرى از ازدواج عاجزاند، باید روزه بگیرند.
۴- روزه گرفتن باعث کم شدن شهوت و یکى از سببهاى دورشدن از زنا مىباشد.
حامیانى به نام «حقوق بشر» انسانیت را به سوى حیوانیت راه نمائى کرده، مىخواهند ما را بىناموس و بىعار بگردانند. حتى سگها و گرگها این را روا نمىدارند, که در خانۀ آنها دیگر حیوانها درآمده با آنها علاقۀ جنسى کنند. ولى حامیان به نام «حقوق بشر» به قانونى گردانیدن زنا و لواطه آن را اجازت مىدهند و انسانیت را از سگ و گرگ هم بىشرف و بىناموس مىسازند. حتى بعضى سگها و گرگها از این رشک مىبرند، که دیگرهم جنسانشان به سگها و گرگهاى مادۀ همراهشان بوده برسند. ولى این دعواگران حقوق بشر خود از این غیرت محروم بوده دیگران را مىخواهند مثل خود بىغیرت بسازند.
از همین جهت سنگسار کردن زانى و جزا دادن لواطه کننده را پایمال حقوق بشر مىگویند. این در حالى است، که اگر یک زانى یا لوطى به قتل برسد دیگران از چنین عمل ترسیده آن را ترک نمایند. قتل یک نفر را پایمالى حقوق بشر مىنامند ولى از بیمارى ایدز مردن هزاران نفر را نادیده مىگیرند.
لوطیان و زناکاران در جسد جامعۀ بشرى مثل عضوى مىباشند، که به سرطان گرفتار شده براى نجات جسد خواه ناخواه آنرا باید قطع کرد. قتل لوطى یا سنگسار زانى به خاطر سالم باقى ماندن جسد جامعۀ بشریت و دفاع از حقوق حیات آنها است. اما افسوس، که این حقیقت را نه همه مىفهمند. براى فهمیدن این حتى مسلمان بودن شرط نیست، تنها عقل سالم و انصاف داشتن به کار است و بس.
در شمارۀ۶۶۱ سال ۱۴۰۴ هجرى مجلۀ «المجتمع» که در کویت به طبع مىرسد، مصاحبهاى با شرق شناس امریکاى فران فوزال به نشر رسیده است.
فران فوزال مىگوید: «جزاهاى در شریعت اسلامى مقرر شده (از قبیل سنگسار، قتل،قطع دست دزد) چنانى بعضىها گمان دارند بربریت یا وحشانیت نمىباشد، بلکه آن جزاها نسبت به قانونهاى غرب چندین مراتب بیشتر جنایت کارى را منع مىنماید. این جزاها عقوبتهاى منع کنندهاند».
«اما در غرب ما جنایتها روز به روز مىافزایند و به جامعه تشویشهاى روانى و نا آرامى را به وجود مىآرند».
اى کاش مسلمانان به زنا و لواطه گرفتار شده مثل فران فوزال حقیقت دین خود را مىفهمیدند!!.
اى کاش آنانى, که امور مسلمانان به دست آنها است مثل فران فوزال به قانونهاى اسلام اعتراف مىکردند و آنرا در جامعه تطبیق مىنمودند!!.
سوال: در آخرین احصائیۀ اهالیى، که آن را دولت شوروى گذرانیده بود, %۵۴ اهالى را زنان تشکیل مىکردند. اینچنین معنا دارد، که به بیشتر از ۱۰ ملیون زن شوهر نمىرسد، پس این شمارۀ بزرگ زنان چگونه به زنا دست نزنند؟
جواب: راه نجات دربر آمدن از این مشکلات قانونى گردانیدن بسیار زنى است. اگر این قانون, که آنرا قرآن کریم هنوز قرنها قبل به بشریت ارائه داشته است جارى گردد، هرگیز چنین مشکلاتى پیش نه آید و این شمارۀ بزرگ زنان از نرسیدن شوهر رنج نبرند و به کارهاى ناروا دست نزنند. این یک حقیقتى است, که خواه نا خواه روزى آنرا اعتراف خواهند کرد. ...اگر امروز به یک مرد در بعضى جایها دو زن برابر آید ولى روزى خواهد رسید, که ۴۰ زن برابر شود. چنانى پیغمبر الله تعالى خبر داده و ما به آن ایمان داریم.
پس آنانى, که خود را از الله تعالى داناتر مىگیرند و بسیار زنیى اجازت دادۀ او تعالى را رد مىکنند هرگز در مبارزه علیه بد اخلاقى کامیاب نشوند.
برادران و خواهران عزیز!. جوانى زمان نه چندان دراز است, که در آن خشت اول کاخ زندگى را گذاشته مىشود. اگر آن خشت گذاشتۀ شما راست باشد دیوار کاخ حیات شما راست و استوار خواهد بود. اما اگر آن را کج بگذارید آیندۀ خود را به خطر جبران نشوندهاى مواجه مىسازید. ...از همین جهت هوشیار باشید تا به زنا و لواطه دست زده دنیا و آخرت خود را برباد ندهید!. شرف و آبرو بسیار نعمت بزرگىاند, که به هرکس داده نشوند. شما آیندۀ یک ملتى مىباشید, که دین و فرهنگ خاص خود را داشته روش زندگى آن و اخلاقش از آن دین و فرهنگ سرچشمه گرفتهاند.
باید بدانید, که دین و فرهنگ ما کارهاى بىحیایى از قبیل زنا, لواطه وغیره را ناروا مىدارد. اگر شما فریفتۀ تبلیغات مردم شهوت پرست و خدا بىخبر, شده اخلاق نیک و شرف و آب روى خود را ازدست بدهید آیندۀ ملت خود را در خطر مىگذارید. به این عملتان به غضب الله تعالى گرفتار شده هرگز از بیماریها مانند ایدز, سفلیس وغیره نجات نیابید. از خدا بترسید و از بندگان او شرم کنید و در غیر این رسواى دو عالم خواهید شد!!!
رسول اکرمص مىفرماید: «ثَلاَثَةٌ قَدْ حَرَّمَ اللَّهُ عَلَيْهِمُ الْجَنَّةَ مُدْمِنُ الْخَمْرِ وَالْعَاقُّ وَالْدَّيُّوثُ الَّذِى يُقِرُّ فِى أَهْلِهِ الْخَبَثَ» [۶]. یعنى: «الله سبحانه و تعالى بهشت را براى سه طایفۀ مردم حرام گردانیده است:
۱- به کسى، که بر دوام شراب مىنوشد.
۲- به کسى، که پدر و مادرش را مىرنجاند.
۳- به کسىکه اهل و عیالش را از کارهاى بىحیائى (از قبیل زنا و لواطه) منع نمىکند».
ما و شما مسؤلیت بزرگى به دوش داریم. اگر فرزندان ما با عقیدۀ درست و اخلاق حمیده به وایه رسند در دنیا باعث افتخار ما و در آخرت سبب دستیابى به پاداشتهاى بزرگى خواهند بود.
اما اگر بد اخلاق و بد رفتار به وایه رسند در دنیا بىآبرو و در آخرت با عذاب سخت الله تعالى گرفتار خواهند شد.
اگر زن یا فرزند کسى زناکار یا لواطه کار باشد و او ویرا منع نکند, چنین شخص را در دین خدا دیوس نامیده و برایش بهشت حرام گردد, چنانى به کافران حرام است!.
[۶] حديث صحيح رواه أحمد.
چنانى پوشیده نیست هر کشور و یا مردم عرف و عادتها، فرهنگ و معنویات خاص خود را دارد, که آن را در دیگر کشورها و مردمها یافته نشود. این همه فرهنگ و معنویات ما از دینمان سرچشمه گرفتهاند. از همین جهت هنگام تصویب قانون باید این نقطه را در نظر داشته باشید که آیا آنچه را شما قبول مىکنید به عقیده و فرهنگ مردم ما موافق است یا مخالف؟
آن قانونهاى دیمواکراسى امروزه که زنا و لواطه را روا مىدارند به عقیدۀ ما مخالف بوده و به معنویات مردم مان موافقت ندارند. اگر شما به غربیها تقلید ...نموده روا بودن این عملهاى زشت را قانونى گردانید سبب درهم زدن اخلاق مردم و انتشار یافتن بیماریهاى ایدز, سفلیس وغیره خواهید شد. از خدا بترسید و به چنین کارى اقدام ننما یید!.
آن غرب, که با قانونهایش فخر کرده آنرا سبب پیشرفت و ترقى مىداند به جدول در زیر ذکر گردیده نظر نمایید, که چه حاصلى را به بار آوده است.
با قانونهاى غرب شاید مردم ما از جهت مادیات پیشرفت کنند, ولى معنویاتشان از بین رود. معنویاتى, که آن را با پول خریده نشود و سبب اساسى در نیک بختى هر ملت باشد.
هر روز در امریکا باز داشت مىشوند: ۲۵۳ نفر با مخدرات.
تجاوز مىگردد: ۱۸۰ زن.
کشته مىشوند: ۵۴ نفر.
دزدیده مىشود: ۲۶۱۸ ماشین.
تولد مىگردد: ۱۲۸۲ ولد الزنا.
واقع شود: ۲٩۸۶ طلاق.
نوشیده مىشود: ٩۰ ملیون شیشۀ شراب.
باردار مىشوند: ۲٧۴۰ دختر از زنا.
گرفتار مىشوند: ۸۴٩۳ نفر باسفلیس.
همه در یک روز!!! این جدول به شکل اختصار از کتاب «ایدز غضب الله تعالى» گرفته شده است.
به آن جوان پسران و دخترانىکه از شرمندگى دنیا و رسواى آخرت مىترسند...
به آن اشخاصىکه به زنا و لواطه گرفتار بوده از عاقبت آن بىخبراند.....
به آن دخترانى, که دین و ناموس خود را با پیسه و مال مىفروشند.....
به آن پدران و مادرانى, که از کارهاى بىحیائى فرزندانشان با خبراند و به آن چشم پوشند.....
به آن قانونگذارانى, که منع بودن زنا و لواطه را پایمالى حقوق بشر مىدانند....
به همۀ این اشخاص این کتاب را هدیه مىنمایم.